“Nak tanya anu pondan boleh guna ke”? Tak Sangka Safiey Illias Jawab Jujur Kemusykilan Netizen

 

Jutawan kosmetik popular, Safiey Illias menjawab persoalan peminatnya yang musykil tentang apakah fungsi far4j lelaki yang sudah melakukan pembedahan plastik menukar jantin4 atau alat kelam1nnya kepada perempuan.

Menurut Safiey far4j seorang pondan selepas melakukan pembedahan plastik boleh berfungsi sama dengan f4raj perempuan kecuali untuk datang bulan dan h4mil.

Peminat itu bertanyakan soalan tersebut menerusi mesej peribadi di akaun Instagram (IG) miliknya.

Safiey memuat naik paparan skrin soal jawab mengenai perkara tersebut di satu entri di IGnya.

Entri tersebut mendapat perhatian pengikutnya yang akui ia soalan dan jawapan yang bagus didedahkan kerana turut telah menjadi kemusykilan ramai orang di luar.

Baru-baru ini, Safiey mendedahkan dia baru sahaja menjalani rawatan ke atas bentuk mukanya selepas pipinya diddakwa kelihatan pelik

Safiey memberitahu kali ini dia membuat rawatan dengan doktor estetik yang sah selepas serik terkena dengan doktor tidak bertauliah.

“Pastikan anda buat rawatan dengan doktor estetik yang sah dan ada LCP License (Letter of Credentialing dan Privileging).
“Saya dah terkene dengan doktor tak bertauliah! Serik . Nasib ada Dr Shah,” luahnya.

Entri tersebut bagaimana pun mendapat kecaman daripada netizen yang tidak bersetuju apabila dia mengubah bentuk asal ciptaan Tuhan.

 

sumber : gempak

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*