Selama Kahwin Dgn Sugu, Keluarga Sy Tak Pernah Bantu. Bila Saya Ada Duit Baru Dorang Muncul – Pavithra

Selepas beberapa hari menyepi dan tidak bercakap tentang hal berkaitan keluarga, Youtuber masakan terkenal Pavithra mula membuka mulut menceritakan punca sebelah masalah dihadapinya.

Ia berkaitan dengan kes membabitkan suaminya, M Sugu yang baru-baru ini ditahan dan didkwa di mhkamah kerana menced3rakan Pavithra.

Pengakuan Pavithra ini merungkai konflik sebenar melibatkan dirinya dengan suami.

Pavithra memuat naik sebuah lagi video selepas kemunculan semula baru-baru ini, namun kali ini bukan video masakan tetapi mengenai kontroversi di sebalik penangkapan suaminya.

Video YouTube lima minit bertajuk ‘Inilah sebab menjadi masalah’, menyaksikan wanita berusia 28 tahun ini mendkwa masalah keluarga, wang dan media sebagai punca yang akhirnya menyebabkan penangkapan suaminya, M Sugu.

” Sebab Sugu pergi hospital hari itu ialah keluarga saya sendiri, keluarga saya menjadi masalah sebab duit.

” Keluarga saya yang tak pernah tolong saya selama ini sejak saya kahwin Sugu tujuh tahun.

” Selepas saya ada duit dan berjaya macam sekarang ini diorang muncul-muncul dan mula pinjam duit dengan suami saya, buat masalah dalam keluarga,” katanya dalam video yang dimuat naik ke laman YouTube beliau.

Beliau tidak menafikan bahawa Sugu juga bersalah kerana mabvk ketika kejadian tetapi menegaskan bahawa suaminya bukan seorang pemabvk.

Tiada masa untuk anak

Ibu kepada dua anak itu mendkwa media juga menyebabkan gangguan terhadap kehidupan peribadi mereka sejak tiga bulan lalu.

” Selepas media masuk dalam keluarga kami, kami tak ada masa untuk masak dan bagi makan untuk anak-anak kami dan masa itu amat sukar untuk kami,” katanya.

Beliau turut meminta maaf kerana memadam semua video di saluran YouTube dan berjanji akan memuat naiknya secepat mungkin.

Pavithra berkata, suaminya berperanan dalam pencapaiannya sebagai antara bintang YouTube paling berjaya di Malaysia dan menambah bahawa tanpa Sugu, salurannya tidak akan memperoleh 786,000 pelanggan dan videonya ditonton hampir 35 juta kali.

” Dari awal kawan-kawan tahu, kami masak sama-sama… saya harap kawan-kawan sokong saya dan Sugu seperti biasa,” katanya.

Pada 20 Julai, bekas pekerja ladang, Sugu, 29, ditangkap dan kemudiannya didkwa atas pertvduhan memiliki sabit dan menyebabkan keced3raan terhadap isterinya. Beliau mengaku tidak bersalah atas kedua-dua pertvduhan itu.

Pavithra turut memberitahu dia sudah memaafkan suaminya di atas kejadian tersebut.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*